«

Label clip plastic badge clip color clip work card folder folder…

★★★★★1.6/50 SOLD
1.001 or more
0.90500 or more
0.821000 or more

Product: Label clip plastic badge clip color clip work card folder folder…

Color: Red, yellow, blue, black and white

Product optionPriceQuantity
98%
Seller: Verified 1688 SupplierVisit Seller Store
Product 1.6/5
Level 0/5
Service 1.6/5
Delivery 4.1/5
BrandAll
Item CodeGolden lion clip
MaterialPlastic
Specification12mm*70mm
ColorRed, yellow, blue, black and white
Is It A Patent Source?No
Modeljsj
Packing100 per bag
Product TypeLabel
Net Weight0.0025

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Product description Figure 1

Metal brake clip product description Figure 1

New clip product description Figure 2


The following is the most question that customers ask for your reference. If you have unknown places, please consult or consult online


1. Q: I want to order products in your factory.How much price can the payment be preferential?
Answer: Hello!It depends on the product decision. The price of 10,000 fixed prices is relatively favorable.

2. Q: What is the shopping process on this site?
Answer: First, you can contact our staff on our website.
Second, you can discuss detailed information with our staff, such as specifications, processes, quantities, etc., we are sampled according to the design drawing, then placing an order and ordering the contract.
Third, use banks or Alipay to pay for our account.
Fourth, we notify us to verify through telephone, text messages or online customer service after the payment.
Fifth, we verify the payment of the payment, and we can ship

3. Q: Can I pay for it?

Answer: The principle of "exombure distribution" implemented by any product in this factory refers to the delivery when the customer remitted the money to the designated account.If you are worried that you can't receive the goods, you can pay with Alipay to ensure that your payment is foolproof.

4. Q: What should I do if I worry about paying the money, unable to receive it, or the quality of the goods received?

Answer: First, our factory has a special quality testing personnel. If the quality problems are found, the quality problems are not found, and they are punished according to the factory system.As long as quality problems, we will definitely deal with it carefully.
Second, if we collect money and do not ship, the measures you can take have our integrity guarantee on the website.
Third, we support Alipay payment, which is equivalent to goods and payment. What are you worried about?

5. Q: Is your cargo the same as on the website?Will it be too different?
Answer: All products are photographed in kind. Due to the degree of display and color saturation of the display, different people's differentiated people's awareness of color is inevitable.To.

6. Q: Who should be borne by the transportation cost of cargo?What if it is damaged during transportation?
Answer: The quotation does not include postal expenses. Customers need to add postal expenses when ordering.Choose highway express and direct cities or SF Express can be paid. You only need to pay the goods, and then pay the freight after the goods arrive.Other courier companies and post office transportation must be paid first, and the payment is exported with the payment (the transportation cost is probably determined according to the weight of the goods and the transportation method, but the actual amount is based on the actual amount, and the more refund).
If the goods are damaged during transportation, our company is responsible and compensate for damaged actual payment.

7. Question: If you order in your company, can you refund it if you have product problems?
Answer: If the product has a quality problem, you can return and exchange, and the shipping fee will be borne by the company.

8. Q: How do I pay after ordering?
Answer: We currently have 1. "Agricultural Bank of China" and "Alipay payment" payment methods.

9. Q: When can I ship the goods after paying the payment?When can I receive the goods?
Answer: Our company is distributed in the order of customers' payments. The all day will be received within 2 days.

If you choose a courier company, you can generally arrive in the goods for two to three days (the second day of arrival in Jiangsu, Zhejiang and Shanghai). The auto transport is about 5 days, and the post office is about 10 days.

10. Q: What is your company's working hours?There is also a factory working time
Answer: The company serves you 24 hours a week for the company's work hours.

Company NameVerified 1688 Supplier
Business TypeManufacturer/Wholesaler
LocationWenzhou, Zhejiang
Rating1.6
Total Sale0
Visit Seller Store